Love at first Bite.nl

3D-Taart

Wilt u echt iets speciaals voor uw feest? Dan is een 3D-taart iets voor u!

 

Een taart die soms niet eens op taart lijkt maar dat wel is. Een taart in de vorm van een zwangere buik, een zwarte-pietenhoofdje voor Sinterklaas of een paardenhoofd voor dat meisje dat zo gek is op paarden. Heeft u ergens anders een taart gezien die u ook graag wilt hebben? Bent u iets tegengekomen op de site? Of heeft u een origineel idee? Alles is mogelijk bij Love at First Bite!

De taarten kunnen worden bekleed met marsepein of fondant of een combinatie van de twee en worden standaard gevuld met een laag jam en een laag aardbei-mascarpone. Maar ook als het om de vulling gaat kunt u uw fantasie de vrije loop laten: houdt u van banaan, chocolade of dat éne Mona-toetje? Niets is te gek en kan, soms tegen een kleine meerprijs, gerealiseerd worden.

NB: Ik ben per 1 januari 2015 gestopt met taartenbakken voor onbekenden. Ken ik je persoonlijk dan bak ik nog wel maar alleen voor speciale gelegenheden

Hoe gaat het in zijn werk?

Lijkt het u, na het bekijken van deze website, leuk om een taart te bestellen om uw speciale gelegeneheid nog specialer te maken?

 

Bij Love at first Bite bent u dan aan het goede adres, Heeft u zelf al een vastomlijnd idee van hoe de taart eruit moet komen te zien doordat u iets gezien heeft op deze site of ergens anders dan is dat prima. Maar ook als dat niet het geval is, help ik u graag om het juiste taartontwerp voor de gelegenheid te maken.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheden

Omdat Love at first Bite een éénmansbedrijfje is, is het wel nodig om bijtijds te bestellen. Minimaal drie weken van tevoren zodat ik de tijd heb om de juiste ingredienten en benodigdheden te bestellen maar het liefst zo ver van tevoren als mogelijk.

.

Verder is het belangrijk om te weten dat het niet mogelijk is om de taart(en) te laten bezorgen. u kunt de taart in Rijswijk op (laten) halen. Mijn keuken staat dicht naast de A4 en vlakbij winkelcentrum In de Boogaard. Voor het precieze adres en andere informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Voor de actuele prijzen klikt u hier en voor vullingideeën kunt u hier terecht

Voorbeelden

Ski-taart voor een klant die haar wintersportvrienden wilde verrassen

Gevuld met een frisse citroenvulling was deze taart niet alleen een lust voor het oog maar ook voor de smaakpapillen. Alles aan deze taart is zelfgemaakt en eetbaar.

thorax-taart

 

Thorax-taart

Een bizar maar erg gave opdracht voor een stagiaire pathologie die haar collega's wilde bedanken. Een beetje eng maar wel erg bijzonder!

Taart voor een meisje dat gek is op paarden

Deze taart was een regelrecht succes. De jarige kon eerst niet geloven dat de taart echt een taart was. Natuurlijk had dat ook met haar leeftijd te maken maar ik vond het een groot compliment

 

Autobandtaart

Voor een man van wie zijn hobby is aan vrachtwagens te sleutelen. Een autobandtaart van 30cm doorsnee. Gevuld met aardbei-mascarpone.