Love at first Bite.nl

Bruidstaart

gumpaste roos rood bruidstaart

Het zal de mooiste dag van jullie leven worden maar wat een voorbereiding gaat daaraan vooraf! Met Love at first Bite hoeft u zich over de taart in ieder geval geen zorgen te maken

 

Gaat u voor een intieme bruiloft met een handjevol vrienden en familie in het restaurant waar u de eerste date had? Een strandbruiloft bij die hippe nieuwe strandtent? Of misschien een te gek feest op toplocatie? Wat voor bruiloft u ook wilt, wat voor sfeer uook neer wilt zetten die dag: Love at first Bite maakt de bruidstaart die er helemaal bij past!

NB: Ik ben per 1 januari 2015 gestopt met taartenbakken voor onbekenden. Ken ik je persoonlijk dan bak ik nog wel maar alleen voor speciale gelegenheden

 

klassiek tot modern; van (gebroken)wit tot bruin, blauw of rood: u krijgt de taart die volledig bij uw droomplaatje past. En bij Love at first Bite geen extra kosten omdat er toevallig 'Bruids' voor de taart staat!

 

Wilt u een aantal losse taarten, een gestapelde taart of misschien een combinatie van taart en cupcakes? Het kan allemaal.

 

De taarten kunnen worden bekleed met marsepein of fondant of een combinatie van de twee en worden standaard gevuld met een laag confiture en twee lagen aardbei-mascarpone. Maar ook als het om de vulling gaat kunt u de fantasie de vrije loop laten: Zijn jullie gek van perzik, chocolade of dat éne Mona-toetje? Niets is te gek en kan gerealiseerd worden.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Kiest u er, na het bekijken van deze website, voor om een taart te bestellen voor uw speciale dag?

 

 

Heeft u zelf al een vastomlijnd idee van hoe de taart eruit moet komen te zien doordat u iets gezien hebt op deze site of ergens anders dan is dat prima. Maar ook als dat niet het geval is, help ik graag om het juiste taartontwerp voor de gelegenheid te maken.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheden.

Omdat een bruiloft zo'n speciale gelegenheid is, wil ik niets aan het toeval overlaten. Kiest u ervoor om de Bruidstaart door Love at first Bite te laten verzorgen, dan kunt u er zelf voor kiezen hoe u alles wilt regelen. Doet u dit het liefst via telefoon of e-mail dan is dat mogelijk maar uiteraard is het ook mogelijk om persoonlijk kennis met mij te maken en één en ander te bespreken.

 

De afspraak is eventueel uit te breiden met een proeverijtje. ik maak dan drie kleine boltaartjes in verschillende, vooraf door jullie bepaalde, smaken waarvan jullie terplekke kunnen proeven. Deze proeverij bied ik aan tegen kostprijs (20 euro voor drie taartjes en meer of minder naar gelang u andere wensen heeft).

Taart die over is mag uiteraard mee naar huis genomen worden. Het is echter niet mogelijk om deze taartjes af te halen en thuis te proeven.

 

Omdat Love at first Bite een éénmansbedrijfje is, is het, zeker voor bruidstaarten, nodig om bijtijds te bestellen. Minimaal drie weken van tevoren zodat ik de tijd heb om de juiste ingredienten en benodigdheden te bestellen maar het liefst zo ver van tevoren als mogelijk. Spoedopdrachten neem ik alleen aan tegen meerprijs en als de agenda het toelaat.

.

Bezorgen van bruidstaarten behoort helaas niet meer tot de mogeijkheden. Dit zou echter geen probleem hoeven zijn want voordat ik een auto had, werden mijn bruidstaarten altijd opgehaald door gasten van het bruidspaar of bijvoorbeeld de ceremoniemeesters.

Mijn flat staat in Rijswijk vlak naast de A4 dus ook voor bruiloften in Leiden, Zoetermeer, Den Haag en Rotterdam is dat goed aan te rijden.

 

Voor een idee van de prijzen van mijn taarten kunt u hier een kijkje nemen en voor vullinginspiratie kunt u hier terecht

 

Vrijgezellenfeest

Ook bij het vrijgezellenfeest kan taart natuurlijk niet ontbreken

Organiseer jij een vrijgezellenfeest voor je vriend of vriendin dan is het leuk om ook daar een taart voor te bestellen. Denk aan een taart met een afbeelding van toen bruid en/of bruidegom nog klein waren. Of een taart die volledig aansluit bij het thema van het feest. Natuurlijk zijn er ook x-rated taarten te verkrijgen. Kijk voor mogelijkheden hiervoor bij mijn 3D-creaties: alles wat je kunt bedenken kan gemaakt worden maar met het oog op onze kinderen zijn er geen afbeeldingen van deze categorie taarten op de site geplaatst.

Voorbeelden

 

De taart waarmee het allemaal begon

Dit was de tweede taart die ik maakte en het was mijn eigen bruidstaart. Deze taart luidde niet alleen het begin in van een heel gelukkig huwelijk maar zorgde ook dat het vlammetje passie bij mij ging branden. Ondertussen ben ik een heleboel taarten verder en een hoop technieken rijker. Toch zal deze taart altijd een speciaal plekje in mijn hart houden. Mijn hoop is dat uw bruidstaart net zo speciaal zal zijn als deze taart voor mij was.

 

 

 

Enkele Bruidstaarten

Losse Bruidstaarten met spoed gemaakt voor een Franse Bruid en haar Nigeriaanse Bruidegom die in hun kerk toch graag bruidstaart uit wilden delen. Het thema lijkt me duidelijk en het bruidspaar was erg blij met deze mooie taarten!

 

 

Speelse lentetaart

Dit is een foto van een bruidstaart met mooie orchideeën en een speels design. Het bruidspaar heeft me erg vrijgelaten in het ontwerp en dan is het altijd een uitdaging om een taart te maken die helemaal bij het bruidspaar past. Kort na de bruiloft liet de bruid me weten dat dat helemaal was gelukt! En daar doe ik het voor :)

 

 

Jubileumtaart

Natuurlijk hoef je niet opnieuw te trouwen om een bruidstaart te bestellen. Ook voor uw jubileum bent u bij love-at-first-bite aan het juiste adres. Dit voorbeeld is van een taart voor een 30jarig jubileum maar denk er bijvoorbeeld aan om een kleine versie van de bruidstaart te bestellen als jullie 1 jaar getrouwd zijn! (kijk voor de volledige foto's in mijn galerij)