Love at first Bite.nl

Contact

 

NB: Ik ben per 1 januari 2015 gestopt met taartenbakken voor onbekenden. Ken ik je persoonlijk dan mag je wel bestellen maar alleen voor speciale gelegenheden. Aarzel niet om me te vragen maar leg wel duidelijk uit waar het om gaat bij je bestelling.

 

Heeft u na het bezoeken van mijn site letterlijk de smaak te pakken gekregen en wilt u een taart bestellen? Of zijn er misschien nog vragen over de mogelijkheden? Gebruik dan het contactformulier op deze pagina. Wilt u uw vraag liever telefonisch bespreken? Laat dan uw telefoonnummer achter via het contactformulier hieronder en vraag in uw bericht of ik u wil bellen.

 

Houdt er rekening mee dat ik een eenmansbedrijfje ben en dat er dus niet altijd ruimte in de agenda is voor een extra taart. Probeer zo ver van tevoren te bestellen als mogelijk en geef in de mail aan voor welke datum er taart nodig is.

 

Mijn keuken is te vinden in Rijswijk (zh) vlak bij winkelcentrum In de Boogaard. Nieuwsgierig naar mij en mijn werk? Dan vindt u dit artikel misschien wel leuk om te lezen

 

 

 

 

Uw Naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Waarmee kan ik u van dienst zijn?