Love at first Bite.nl

Geboortetaart

De Geboorte van een baby is altijd bijzonder of het nu het eerste kindje is of niet. Om het kraambezoek een alternatief te bieden voor de beschuit met muisjes kan Love at first Bite een unieke geboortetaart maken die ook later nog vele punten scoort in de fotoboeken.

 

 

Love at first Bite is gespecialiseerd in het maken van unieke taarten volledig afgestemd op uw wensen. Niet alleen qua uiterlijk zijn er talloze mogelijkheden, ook de smaak kunt u helemaal zelf bepalen.

Of u nu op zoek bent naar een ronde- , vierkante- of stapeltaart, of bijvoorbeeld een 3D-taart van babybilletjes: de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

De taarten kunnen worden bekleed met marsepein of fondant of een combinatie van de twee en worden standaard gevuld met een laag jam en een laag aardbei-mascarpone. Maar ook als het om de vulling gaat kunt u uw fantasie de vrije loop laten: houdt u van banaan, chocolade of dat éne Mona-toetje? Vind u het leuk om de vulling af te stemmen op de zwangerschapscravings van de moeder? Niets is te gek en kan, soms tegen een kleine meerprijs, gerealiseerd worden.

 

NB: Ik ben per 1 januari 2015 gestopt met taartenbakken voor onbekenden. Ken ik je persoonlijk dan bak ik nog wel maar alleen voor speciale gelegenheden

Hoe gaat het in zijn werk?

Lijkt het u, na het bekijken van deze website, leuk om een taart te bestellen om de geboorte van de kleine nieuwe aanwinst te vieren?

 

Bij Love at first Bite bent u dan aan het goede adres, Heeft u zelf al een vastomlijnd idee van hoe de taart eruit moet komen te zien doordat u iets gezien heeft op deze site of ergens anders dan is dat prima. Maar ook als dat niet het geval is, help ik u graag om het juiste taartontwerp voor de gelegenheid te maken.

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen over de mogelijkheden.

Weet u het geslacht van de baby al van tevoren dan is dat natuurlijk fijn maar weet u het niet dan kunt u een neutrale taart kiezen. Ook kunt u er voor kiezen om twee verschillende ontwerpen te bespreken. U laat dan weten welke taart het moet worden nadat de kleine is geboren.

 

Omdat Love at first Bite een éénmansbedrijfje is, is het wel nodig om bijtijds te bestellen. Minimaal een week van tevoren zodat ik de tijd heb om de juiste ingredienten te bestellen maar het liefst zo ver van tevoren als mogelijk. Uiteraard weet u niet precies wanneer de baby geboren zal worden. u kunt dus niet vooraf een datum bespreken waarop de taart klaar moet zijn. Als we het ontwerp besproken hebben is er maar één belletje nodig waarna ik kan beginnen aan het maken van de taart. Afhankelijk van mijn andere werkzaamheden die week is de taart klaar binnen twee of drie dagen

.

Verder is het belangrijk om te weten dat het niet mogelijk is om de taart(en) te laten bezorgen. u kunt de taart in Rijswijk ophalen. Mijn keuken staat dicht naast de A4 en vlakbij winkelcentrum In de Boogaard. Voor het precieze adres en andere informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Voor de actuele prijzen klikt u hier en voor vullingideeën kunt u hier terecht

Nieuwsgierig geworden naar wie ik zelf ben? Voor een artikel over mijn babytaarten kijkt u op de babyblog van hippegeboortekaartjes.nl

Gender-reveal-taart

De nieuwe rage uit Amerika: Ontdek, tezamen met vrienden en familie, het geslacht van jullie kindje!

Dit is hoe het werkt: jullie krijgen van de arts die de twintigweken echo uitvoert een briefje waarop het geslacht van het kindje staat. Vervolgens maakt 'Love at first Bite' een geslachtsneutrale geboortetaart waarvan het biscuit blauw of roze gekleurd is. Zodra jullie de taart aansnijden weten jullie of het een jongens- of meisjeskamer moet worden!

 

Uiteraard kan ook de Gendertaart qua uiterlijk en smaak volledig naar jullie voorkeur worden uitgevoerd

 

 

Voorbeelden

 

 

Geboorte-stapeltaart

ter ere van Joel

De opdrachtgeefster van deze taart wilde graag een kleine remake van de bruidstaart die ze bij mij hadden besteld een jaar geleden. Dit taartje was om hun jubileum te vieren en het thema mocht over hun zwangerschap gaan: mijn ontwerp 'Kroon op 1 jaar huwelijk' was een succes. De ondertaart is gevuld met twee lagen citroenbavaroise en een laag lemon curd.

 

 

mijn Beschuit met muisjes

taart

Deze taart is niet bekleed met marsepein of fondant zoals de meeste taarten die ik maak. In plaats daarvan is de taart afgesmeerd met botercreme en verder afgemaakt met lange vingers en muisjes. Deze taart is ook heel gemakkelijk geslachtsneutraal te maken door roze en blauwe muisjes door elkaar te gebruiken.