Love at first Bite.nl

Prijslijst

NB: Ik ben per 1 januari 2015 gestopt met taartenbakken voor onbekenden. Ken ik je persoonlijk dan bak ik nog wel maar alleen voor speciale gelegenheden

 

Op deze pagina vindt u de actuele prijzen voor de taarten van Love at first Bite. Omdat geen enkele taart hetzelfde is, verwijs ik u voor een exacte berekening van de kosten naar het contactformulier op deze site.

 

De prijzen op deze pagina dienen uitsluitend als richtprijzen. De ene taart is nu eenmaal de andere niet. en u kunt zich voorstellen dat er zowel in de materiaalkosten als in de bereidingstijd van verschillende ontwerpen grote verschillen kunnen zitten.

 

De taarten uit de tabel zijn standaardtaarten gevuld met één laag standaardvulling en twee lagen luxe vulling uit type 1 of type 2. Ze zijn bekleed en opgemaakt volgens uw persoonlijke voorkeuren. Alleen wanneer u heel bijzondere wensen heeft of veel boetseersels op de taart wilt, geldt er een meerprijs.

 

Ronde taarten:

 

15 cm (8 pers) € 20,00*

 

20 cm (12 pers) € 30,00

 

25 cm (18 pers) € 35,00

 

30 cm (25 pers) € 45,00

 

35 cm (35 pers) € 60,00

 

*alleen te bestellen in combinatie met een stapeltaart

 

 

Vierkante taarten:

 

20 x 20 cm (14 pers) € 30,00

 

25 x 25 cm (20 pers) € 35,00

 

30 x 30 cm (30 pers) € 50,00

 

35 x 35 cm (40 pers) € 70,00

 

Stapelen

Wilt u een stapeltaart dan betaalt u in principe de prijs voor de losse taarten plus 5 euro extra materiaalkosten.

 

Marsepeinen / fondant geboetseerde figuren/objecten:

 

Het is ook mogelijk om de taart te versieren met geboetseerde marsepeinen/fondanten figuurtjes (denk bijvoorbeeld aan een beertje, paardje, bumba, nijntje, auto'tje, trein etc.) of een 3d strik of tiara. Bij de prijs is één zo'n versiering inbegrepen. Wilt u nog extra versiering op de taart dan is de meerprijs€ 6,00 per geboetseerd figuur (meer of minder afhankelijk van de grootte).

 

Bezorgen:

 

Bezorgen is alleen mogelijk voor bruidstaarten en kost 20cent per km die ik heen en terug moet reizen. Leiden is bijvoorbeeld 21,5 km bij mij vandaan dus dan zijn de bezorgkosten 21,5 x 2 = 43 x 0.2 = €8,60

 

Bovendien hangt de mogelijkheid tot bezorgen af van de mogelijkheden van de locatie en mijn eigen werktijden. Wilt u bijvoorbeeld om vijf uur uw taart aansnijden en moet ik om 12,00 werken dan is bezorging alleen mogelijk indien de taart in de ochtend geleverd kan worden bij de locatie.

 

Bruidstaarten:

 

Voor Bruidstaarten reken ik 3 euro per persoon . Dit is inclusief bekleed cakeboard en belettering, luxe vulling en intensief contact over kleurgebruik en ontwerp. Voor suikerbloemen geldt soms een meerprijs als het om grote bloemen gaat of om bloemen die moeilijk te maken zijn.

 

Ook is het mogelijk om de taart optisch groter te laten zijn. Heeft u een taart nodig voor 15 personen maar wilt u wel graag een stapeltaart van drie lagen? Dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een ronde taart van 20cm en een ronde taart van 15cm te laten stapelen op een dummytaart van 25cm. De dummy is van piepschuim en zal niet te onderscheiden zijn van echte taart. Zo heeft u toch een grotere blikvanger ondanks het lage aantal bruiloftsgasten.

De kosten van de Dummy zijn lager dan de kosten van een echte taart. Neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte.

 

Fototaart:

 

Het is ook mogelijk om een foto of afbeelding op de taart te laten maken. U kunt bijvoorbeeld denken aan een foto van de jarige of een Disney-afbeelding maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een tas-taart te 'bekleden' met een burbery-print. Voor dit soort versiering geldt een meerprijs van € 5,00

 

Overige taarten:

 

Boltaart doorsnede 20 cm (12 pers) € 30,00

Boltaart doorsnede 28cm (18pers) € 40,00

Barbie taart* (16 pers) € 35,00

Bustier taart (18 pers) € 50,00

Meptaartje** € 6,00

 

*Bij de Barbietaart maak ik gebruik van een pinpopje. De borg voor dit popje bedraagt € 6,00 .

 

**Een meptaartje is een klein een-persoonstaartje voor het jarige kind waar zij of hij lekker in kan graaien en mee spelen. Het meptaartje wordt versierd in de stijl van de verjaardagstaart en wordt hetzelfde gevuld als de verjaardagstaart. Een meptaartje is alleen te bestellen in combinatie met een verjaardagstaart.

 

Cupcakes:

 

Cupcakes zijn alleen te bestellen in combinatie met een (bruids)taart en met een minimale afname van 8 stuks. Cupcakes zijn verkrijgbaar vanaf €2,00 per stuk.