Love at first Bite.nl

Verjaardagstaart

De één houdt het bij een gezellig samenkomen van een groepje familie en vrienden en de ander maakt er een spetterend feest van. Hoe u uw verjaardag ook viert: met een taart van Love at first Bite maakt u het helemaal af

Love at first Bite is gespecialiseerd in het maken van unieke en persoonlijke taarten. Iedereen is anders. Iedereen heeft zijn of haar eigen interesses, hobby's en dromen. Geef elke verjaardag iets extra's door middel van een taart die precies aansluit bij de persoonlijkheid van de jarige en/of bij het thema van het feest.

NB: Ik ben per 1 januari 2015 gestopt met taartenbakken voor onbekenden. Ken ik je persoonlijk dan bak ik nog wel maar alleen voor speciale gelegenheden

 

Alles is mogelijk bij Love at first Bite. Of je nu op zoek bent naar een ronde- , vierkante- of stapeltaart. Een kindertaart (plaatje erop of geboetseerd) of juist een taart voor oma. Een rode, groene, blauwe of pimpelpaarse taart met een goud randje: de mogelijkheden zijn onbeperkt.

 

De taarten kunnen worden bekleed met marsepein of fondant of een combinatie van de twee en worden standaard gevuld met twee lagen jam en een laag aardbei-mascarpone. Maar ook als het om de vulling gaat kunt u uw fantasie de vrije loop laten: Is de jarige gek van banaan, chocolade of dat éne Mona-toetje? Niets is te gek en kan, soms tegen een kleine meerprijs, gerealiseerd worden.

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wat moet u weten als u erover denkt een taart te bestellen bij Love at first Bite?

 

Heeft u zelf al een vastomlijnd idee van hoe de taart eruit moet komen te zien (zij het in uw hoofd, zij het van een plaatje dat u ergens hebt gezien)? Of blijft het bij een paar steekwoorden? Bij Love at first Bite bent u hoe dan ook aan het juiste adres.

Wat ooit begon met de keuze voor het maken van een eigen bruidstaart om de kosten van de bruiloft wat te drukken, is uitgegroeid tot een grote passie voor het bakken en decoreren van taarten voor anderen. Niets is leuker dan de blij verraste gezichten te zien van de mensen die een taart komen ophalen.

 

Omdat Love at first Bite een éénmansbedrijfje is, is het wel nodig om bijtijds te bestellen. Minimaal een week van tevoren zodat ik de tijd heb om de juiste ingredienten te bestellen maar het liefst zo ver van tevoren als mogelijk.

Ook is het belangrijk om te weten dat het niet mogelijk is om de taart(en) te laten bezorgen. u kunt de taart in Rijswijk ophalen. Mijn keuken staat dicht naast de A4 en vlakbij winkelcentrum In de Boogaard. Voor het precieze adres en andere informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Voor de actuele prijzen klikt u hier en voor vullingideeën kunt u hier terecht

 

 

Voorbeelden

Drielaagse stapel Hello Kitty! (klik op afbeelding voor volledige foto)

Het biscuit van deze taarten varieerde in chhocolade en vanille en ook de vullingen waren anders. de onderste taart werd gevuld met een laag chocolade en twee lagen banaanvulling. Niet uit een potje maar gemaakt van echte, verse, romige banaan.

Stapeltaart Platvoet

Platvoettaart met geboetseerde figuurtjes en een waterval over twee lagen. Erg leuk maar ook erg lekker want hij is gevuld met banaanvulling van verse banaan en gecombineerd met chocoladeganache.

Taart voor een meisje dat gek is op paarden

Deze taart was een regelrecht succes. De jarige kon eerst niet geloven dat de taart echt een taart was. Natuurlijk had dat ook met haar leeftijd te maken maar ik vond het een groot compliment.

Kijk hier voor meer van mijn driedemensionale werk

Vlaggentaarten voor het etentje van Nederlandse vrouwen met hun Kameroenese partners

Vanille biscuit met een vulling van aardbeienjam en mascarpone. Deze taart was volgens de dames zo mooi dat ze hem eigenlijk niet wilden aansnijden.

 

Barbapapa taart voor 27jarige

Ontzettend leuk vond ik deze opdracht voor een Barbapapa taart! Jeugdsentiment was het voor de opdracchtgeefster die 27 jaar werd. Deze taart verdient het omdoor u even van dichtbij bekeken te worden!