Nu u de taart heeft gekozen die precies past bij de gelegenheid, is het minstens zo belangrijk om de juiste vulling te kiezen. Bij Love at First Bite zijn de mogelijkheden onbegrensd zodat uw taart niet alleen qua uiterlijk de blits maakt maar ook qua smaak nog lang in het geheugen van uw gasten zal blijven hangen.

 

NB: Ik ben per 1 januari 2015 gestopt met taartenbakken voor onbekenden. Ken ik je persoonlijk dan bak ik nog wel maar alleen voor speciale gelegenheden

 

De standaard taarten worden drielaags gevuld met één laag standaardvulling en twee lagen luxe vulling type 1 en/of type 2. De onderverdeling in twee typen luxevulling is alleen relevant wanneer u meer dan drielaags wilt vullen ivm de extra kosten die dat voor mij meebrengt.

Uiteraard kunt u er bij een stapeltaart voor kiezen om iedere taart qua vulling uniek te laten zijn, Op die manier creeert u keuzemogelijkheden voor de gasten.

 

Op deze pagina vindt u een aantal voorbeelden van populaire smaken. Dit om u een idee te geven van de mogelijkheden maar, zoals ik elders op de site al vertelde, ook qua vullingen is niets te gek bij Love at First Bite. Twijfelt u welke smaak u moet kiezen of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op en dan komen we er vast en zeker uit.

Love at first Bite.nl

Vulling

Standaardvulling

 

*

alle soorten confiture

*

Slagroom

*

Banketbakkersroom

*

Lemon Curd

*

Vanille Botercrème

 

 

Luxe Vulling Type 1

 

*

Mascarpone (aardbei, kers, abrikoos, sinaasappel etc.)

*

Chocoladeganache

*

Allerlei smaken Botercrème (cocos, citroen, chocolade, aardbei, mango, perzik etc.)

*

Luxe Vulling Type 2

 

* * *

Tiramisu Champagnecrème Caramelganache

* * *

Allerlei soorten Bavaroise Werthers-echte Koffiebavarois

* * *

Bokkenpootjes Baileysvulling Noga

* * *

Bastogne kersenvlaai Sinaasappelperzik

* * *